Fagbrevkurs Barne- og Ungdomsarbeider

Vi har kampanje i perioden 6. februar 2019 til 20. februar 2019.

Fagbrevkurs Barne- og Ungdomsarbeider

Dersom du har mye arbeidserfaring, men mangler dokumentasjon, kan du likevel ta fagbrev.

Få formalisert og dokumentert din kompetanse.

Er du over 23 år og ønsker å formalisere din arbeidserfaring/kompetanse kan du ta eksamensforberedende teori kurs hos oss. Etter bestått teori eksamen kan du gå opp til fagprøven som praksiskandidat.

Benytt deg av denne muligheten og meld deg på et av fagbrevkursene med oppstart i mars måned hos Norsk Fagutdanning, så får du 15 % rabatt ved påmelding.

Kampanjen gjelder fra 6. februar 2019 til 20. februar 2019.

Har du noen spørsmål kan du kontakte vår fagbrevkoordinator Gunhild Johansen.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Fagbrev Barne- og ungdomsarbeider

24 august 2023

Nye datoer for kurs i Barne- og ungdomsarbeider er nå publisert! Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven til fagbrevet. Fagkode: BUA3102

Scroll til toppen