Behov for fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider?

Vi har satt opp kurs med planlagt oppstartdatoer 06.10.2018 i Asker, Drammen, Kristiansund, Sandnes, Skedsmo, Skien, Vestnes og Ålesund.

Behov for fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider?

For å få fagbrev i Barne- og ungdomsarbeider må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Norsk Fagutdanning arrangerer eksamens-forberedende teorikurs. Kursets formål er å veilede deg frem til teoretiske eksamen

Vi har satt opp kurs med planlagt oppstartdato 6. oktober 2018 i Oslo, Tønsberg, Asker, Drammen, Sandnes, Skedsmo, Skien, Vestnes og Ålesund.

Er det en plass som passer for deg, så klikk her for mer informasjon.

Har du ønsker om andre plasser kan du sende oss en e-post ved å klikke her.

Gjør som veldig mange andre; Ta fagbrevkurs hos Norsk Fagutdanning!

Fagbrev Byggdrifterfaget

05 januar 2024

Vi ønsker velkommen til kurs 29.02.2024! Fagbrev Byggdrifterfaget, samlingsbasert i Tromsø.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Scroll til toppen