Stillas over 9 meter, teori - Bergen 14.01.19

Norsk Fagutdanning arrangerer stillaskurs over 9 meter i Bergen den 14. januar 2019.
Stillas over 9 meter, teori - Bergen 14.01.19

Stillas over 9 meter, teori

Norsk Fagutdanning arrangerer stillaskurs over 9 meter i Bergen med oppstart den 14. januar 2019.

Meld deg på i dag, så sikrer du deg en plass på kurset som lærer deg hvordan du bygger stillas over 9 meter. Dette kurset dekker læreplan 36 timer teori for stillas fra 9 meter og oppover iht. forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 9 meter.

Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker som skal arbeide med montering, demontering, endring og kontroll av stillaser med øverste stillasgulv fra ni meter får opplæring. Dette gjelder også stillaser som ikke monteres i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning, uavhengig av stillasets øverste gulvhøyde.

Ta kontakt med Torleif Navjord hvis du trenger mer informasjon. Klikk her for mer informasjon om kurset og påmelding.

Tid og sted

Oppstart: 14. januar 2019

Sted: Bergen

Kurslokale: Kommer

Tid: 08:00 - 16:00

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Fagbrev Barne- og ungdomsarbeider

24 august 2023

Nye datoer for kurs i Barne- og ungdomsarbeider er nå publisert! Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven til fagbrevet. Fagkode: BUA3102

Scroll til toppen