Norsk Fagutdanning er blitt forhandler for GPBM Nordic

Norsk Fagutdanning blitt forhandler på produkter fra GPBM Nordic som bl.a. er forhandler på Housegard slokkeapparater.

Fra i dag av er Norsk Fagutdanning blitt forhandler på produkter fra GPBM Nordic som bl.a. er forhandler på Housegard slokkeapparater. Det vil si at vi er forhandler på alt av brannsikkerhet som slokkere, brannvarslere, branntepper m.v.

I tillegg er vi forhandlere på diverse belysning, batterier og ladere.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Fagbrev Barne- og ungdomsarbeider

24 august 2023

Nye datoer for kurs i Barne- og ungdomsarbeider er nå publisert! Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven til fagbrevet. Fagkode: BUA3102

Scroll til toppen