Lansering | Digitale kurs

VI LANSERER DIGITALE KURS!

Digitale Kurs - Fremtiden for Læring er her! 

 

I en verden som stadig blir mer digital, har læring og kompetanseutvikling fulgt i samme spor. Digitale kurs har for mange raskt blitt den foretrukne metoden for å tilegne seg nye ferdigheter og kunnskap. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen. Våre digitale kurs er produsert i samarbeid med Byggakademiet AS, som er et felles prosjekt mellom Norsk Fagutdanning AS og Byggeveildening AS.  

 

Med den økende tilgjengeligheten av internett og den voksende etterspørselen etter fleksible læringsmuligheter har digitale kurs blitt en fleksibel ressurs for en moderne og travel verden. Her er noen nøkkelpunkter om hva du kan forvente av våre nye digitale kurs: 

  • Flere emner: Vår digitale kurskatalog dekker flere emner innenfor bygg- og anleggsbransjen.  
  • Språk: Våre digitale kurs gjennomføres på norsk, men vi har undertekst tilgjengelig på engelsk, polsk og litauisk. Undertekster vil være på plass innen første halvdel av november. 
  • Fleksibilitet: Digitale kurs gir deg muligheten til å lære når og hvor det passer best for deg. Du kan tilpasse din læringsopplevelse for å passe din travle timeplan. 
  • Interaktivitet: Våre kurs inkluderer en rekke interaktive elementer, inkludert videoer, øvingsoppgaver og en avsluttende eksamen for å sørge for at du virkelig forstår og kan anvende det du har lært. 
  • Eksperter og Instruktører: Våre digitale kurs er utviklet og undervist av eksperter på sine felt. Du vil dra nytte av deres kunnskap og erfaring, og du kan stille spørsmål og få veiledning underveis. 
  • Kompetansebevis/kursbevis: Etter gjennomføring av kurset, vil du motta et kompetansebevis/kursbevis som bekrefter dine ferdigheter og kunnskaper, som kan være en verdifull tilleggskvalifikasjon for din karriere. Dette dokumenterer også at du og/eller din bedrift tilfredsstiller kravene til opplæring ihh til interkontrollforskriften (HMS). 

 

Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Alle våre digitale kurs vil ha tilgjengelig undertekster på tre ulike språk i løpet av første halvdel av november 2023.  

 

Så hvorfor ikke utforske våre digitale kurs i dag?

Start reisen mot å mestre nye ferdigheter, oppnå karrieremål og forfølge dine lidenskaper med våre engasjerende og tilgjengelige kurs. Besøk vår nettside nå for mer informasjon om vårt kursutvalg og hvordan du kan komme i gang. 

Se vårt digitale kursutvalg her!

Fagbrev Byggdrifterfaget

05 januar 2024

Vi ønsker velkommen til kurs 29.02.2024! Fagbrev Byggdrifterfaget, samlingsbasert i Tromsø.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Fagbrev Barne- og ungdomsarbeider

24 august 2023

Nye datoer for kurs i Barne- og ungdomsarbeider er nå publisert! Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven til fagbrevet. Fagkode: BUA3102

Scroll til toppen