Jobb smartere med Microsoft Word!

Lær deg å jobbe smartere i Microsoft Word 2016. Dette kurset vil gi deg innblikk i smartere bruk av Microsoft Word, noe som vil forenkle din arbeidsdag.

Lyst til å bli en «racer» på word? Vi lanserer idag nytt kurs på 5 timer, «Jobb smartere i Word 2016».

Kurset vil gi deg innblikk i smartere bruk av Word, noe som vil forenkle din hverdag og arbeidsdag. I første omgang blir dette kurset kun satt opp i Tromsø, med ett kurs i måneden. Men vi blir å i løpet av høsten 2017/vinter 2018 til å utvide til andre plasser i landet.

I mellomtiden må du gjerne ta kontakt med oss dersom din bedrift ønsker besøk av oss, vi kommer veldig gjerne på besøk for å lære dere mer effektiv arbeid med Microsoft Word.

Mer info finner du her.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Fagbrev Barne- og ungdomsarbeider

24 august 2023

Nye datoer for kurs i Barne- og ungdomsarbeider er nå publisert! Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven til fagbrevet. Fagkode: BUA3102

Scroll til toppen