Høstkampanje hos Norsk Fagutdanning

Veien til økt kompetanse trenger ikke være lang. Norsk Fagutdanning har nå en høstkampanje som varer frem til 1. oktober 2018.

Høstkampanje hos Norsk Fagutdanning

Veien til økt kompetanse trenger ikke være lang.

Norsk Fagutdanning er en kompetanse- og utdanningsbedrift som leverer kurs, etter- og videreutdanning, samt rådgivning til enkeltpersoner, privat og offentlig sektor over hele landet. Vårt mål er å være nærmest mulig våre kunder, og gi deg/dere muligheten til å ta kurs og utdanning i eget nærområde.

Vi har nå en høstkampanje som varer frem til 1. oktober 2018. Kjøper du kurs hos oss før denne datoen får du 10 % rabatt på alle våre kurs.

NB! Når du registrerer din påmelding hos oss på vår nettside fagutdanning.no, må du bruke kampanjekode Fall2018 i registreringsskjema. Dette må du gjøre for å få rabatt på kurset du kjøper.

Har du noen spørsmål? Da ringer du oss på telefon 4000 4094 eller sender oss en e-post til kurs@fagutdanning.no.

Fagbrev Byggdrifterfaget

05 januar 2024

Vi ønsker velkommen til kurs 29.02.2024! Fagbrev Byggdrifterfaget, samlingsbasert i Tromsø.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Scroll til toppen