Full lærling-seier for NHO

NHO får fullt gjennomslag for ny regel om bruk av lærlinger i offentlige kontrakter.

Regjeringen har besluttet at dagens forskriftsbestemmelser skal endres i tråd med NHOs forslag, som ble sendt til næringsministeren i juli 2016. Anmodningen går ut på å opprettholde, men modernisere lærlingeklausulen.

Forslaget går ut på at begrensningen til norske leverandører fjernes. I tillegg skal det stilles krav til at lærling(er) deltar i oppfyllelse av kontrakten. Det tas sikte på at endringen trer i kraft fra sommeren 2017.

Litt usikker på offentlige anskaffelser? Vi kan hjelpe deg, sjekk denne.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Fagbrev Barne- og ungdomsarbeider

24 august 2023

Nye datoer for kurs i Barne- og ungdomsarbeider er nå publisert! Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven til fagbrevet. Fagkode: BUA3102

Scroll til toppen