Altinn-løsning for byggesak

Statsråd Jan Tore Sanner bevilger 6 millioner kroner i statsbudsjett til den nye digitale byggesaksplattformen Fellestjenester Bygg i Altinn

Statsråd Jan Tore Sanner bevilger 6 millioner kroner i statsbudsjett til den nye digitale byggesaksplattformen Fellestjenester Bygg i Altinn.

Fellestjenester Bygg er en statlig IKT-løsning som skal støtte opp under fremtidens digitale søknads- og saksbehandlingssystemer for byggesaker. Regjeringen har foreslått bevilge seks millioner kroner i statsbudsjettet for 2017 til utvikling av Fellestjenester Bygg på Altinn-plattformen.

Fellestjenester Bygg har en forventet totalkostnad på 37,9 millioner kroner, som blir den sentrale digitale byggeklossen i søknads- og byggesaksbehandlingen i fremtiden, og skal gradvis utvikles med ny funksjonalitet over de neste fire årene.

Les mer om denne saken hos bygg.no

Fagbrev Byggdrifterfaget

05 januar 2024

Vi ønsker velkommen til kurs 29.02.2024! Fagbrev Byggdrifterfaget, samlingsbasert i Tromsø.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Scroll til toppen