Kurs

Eksamensforberedende teorikurs til fagprøven

Har du lang og allsidig yrkespraksis innen et fagområde i henhold til videregående læreplanen for faget, så kan du melde deg opp til fagprøve/ svenneprøve som praksiskandidat, selv om du ikke har hatt gått på skole, eller har hatt læretid i bedrift.
Praksiskandidatordningen er en ordning for personer som kan dokumentere lang allsidig yrkespraksis, og er derfor en dokumentasjonsordning. I de fleste fagområder må man ha mellom 8000-9000 timers praksis.

Finansiering

Norsk Fagutdanning er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning. Søknad sendes elektronisk på: www.lanekassen.no. Er du medlem i en fagorganisasjon, vil de fleste ha stipendordninger du kan søke på.

Spørsmål om Fagbrev?

Har du spørsmål om Fagbrev kan du prøve vår FAQ-side? Kanskje finner du svar på ditt spørsmål der. Ønsker du å kontakte oss per telefon for mer informasjon, ring oss på 4000 4094 eller send oss en mail til kurs@fagutdanning.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema for å sende oss en e-post.

Velg et av kursene under for mer informasjon, kurssted og påmelding:

Våre fagbrevkurs

Barne- og ungdomsarbeider

For å få fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 3 typer kurs; Samlingsbasert, Intensivkurs og Nettbasert studium med veileder.

Informasjon og påmelding


Helsefag

For å ta fagbrev som Helsefagarbeider må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Informasjon og påmelding


Anleggsmaskinfører

For å få fagbrev som anleggsmaskinfører må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Informasjon og påmelding


Tømrerfaget

For å få fagbrev i Tømrerfagtet må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.


Salgsfaget

For å få fagbrev i salgsfaget må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Informasjon og påmelding


Vei og anlegg

For å få fagbrev i vei og anlegg må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Informasjon og påmelding


Renholdsoperatør

For å få fagbrev som renholdsoperatør må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Informasjon og påmelding

Scroll til toppen