Fagbrevkurs - Eksamensforberedende teorikurs til fagprøven

Har du lang og allsidig yrkespraksis innen et fagområde i henhold til videregående læreplanen for faget, så kan du melde deg opp til fagprøve/ svenneprøve som praksiskandidat, selv om du ikke har hatt gått på skole, eller har hatt læretid i bedrift. Praksiskandidatordningen er en ordning for personer som kan dokumentere lang allsidig yrkespraksis, og er derfor en dokumentasjonsordning. I de fleste fagområder må man ha mellom 8000-9000 timers praksis.
I tillegg til praksis, kreves det at praksiskandidaten går opp til egen skriftlig eksamen for lærefaget. Denne prøven må være bestått før oppmelding til fagprøven/svenneprøven.
Norsk fagutdanning tilbyr eksamensforberedende teorikurs innen ulike lærefag. Se våre alternativer nedenfor.
Norsk Fagutdanning arrangerer eksamensforberedende kurs der våre dyktige faglærere støtter og veileder deg fram mot den teoretiske eksamen.
Gjør derfor som mange andre- Ta fagbrev-teorikurs hos Norsk Fagutdanning!

Finansiering

Norsk Fagutdanning er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning. Søknad sendes elektronisk på: www.lanekassen.no.
Er du medlem i en fagorganisasjon, vil de fleste ha stipendordninger du kan søke på.

Spørsmål om Fagbrev?

Har du spørsmål om Fagbrev kan du prøve vår FAQ-side? Kanskje finner du svar på ditt spørsmål der.
Ønsker du å kontakte oss per telefon for mer informasjon, ring oss på 4000 4094 eller send oss en mail til kurs@fagutdanning.no.
Du kan også bruke vårt kontaktskjema for å sende oss en e-post.
Velg et av kursene under for mer informasjon, kurssted og påmelding:

Fagbrevkurs Barne- og ungdomsarbeider

For å få fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 3 typer kurs; Samlingsbasert, Intensivkurs og Nettbasert studium med veileder.

Fagbrevkurs Helsefag

For å ta fagbrev som Helsefagarbeider må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Fagbrevkurs Anleggsmaskinfører

For å få fagbrev som anleggsmaskinfører må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Fagbrevkurs Tømrerfaget

For å få fagbrev i Tømrerfagtet må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Fagbrevkurs Salgsfaget

For å få fagbrev i salgsfaget må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Fagbrevkurs Vei og anlegg

For å få fagbrev i vei og anlegg må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Klikk her for mer informasjon og påmelding


Fagbrevkurs Renholdsoperatør

For å få fagbrev som renholdsoperatør må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi tilbyr 2 typer kurs; Samlingsbasert og Nettbasert studium med veileder.

Klikk her for mer informasjon og påmelding