Vi gratulerer Natur og Utfordring med ny nettside

Norsk Fagutdanning har laget ny nettside for Natur og Utfordring AS
Vi gratulerer Natur og Utfordring med ny nettside

Natur og Utfording AS

Natur og Utfordring AS ble etablert i Tromsø året 2000. Målsettingen vår er å tilrettelegge miljøvennlige, trygge og inspirerende aktiviteter. Vi jobber meget hardt med å begeistre våre kunder gjennom våre aktiviteter. Det være seg blåtur for et firma, vennegjengen, skoleklasser eller ulike organisasjoner og idrettslag. Vi arrangerer våre aktiviteter i Tromsø by og omegn og på Sommarøy.

Natur og Utfordring er meget opptatt av miljøet, og verdsetter balansen mellom aktiviteter og naturen. Gründeren Magne Moen har bakgrunn som utøver innen ulike aktiviteter som sykling, klatring, ski, kajakk, ekspedisjoner i inn og utland m.m. Kan nevnes at Magne har vært turleder for 9 ekspedisjoner til Kilimanjaro samt 18 års erfaring som veileder/instruktør innenfor teambuilding.

Nettisiden er designet og utviklet av Norsk Fagutdanning.

Link til nettside: naturogutfordring.no

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer nettkurs i uke 37/38! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumentere

Fagbrev Barne- og ungdomsarbeider

24 august 2023

Nye datoer for kurs i Barne- og ungdomsarbeider er nå publisert! Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven til fagbrevet. Fagkode: BUA3102

Norskkurs hos Norsk Fagutdanning

14 august 2023

Nye datoer for norskkurs er publisert! Vi har norskkurs på alle nivåer fra A1 til C1, alt fra kurs på grunnleggende nivå til kurs på profesjonelt nivå.

Scroll til toppen