ADK1 sertifisering på Skedsmo, Haugesund og Sogndal

Vi har ennå noen plasser igjen på kursene som starter på Skedsmo (24.08.18), Haugesund (02.10.18) og Sogndal (15.10.18).

ADK1 sertifisering på Skedsmo, Haugesund og Sogndal

Skal du jobbe i VA-ledningsanlegg trenger du ADK1 Sertifisering.

ADK-1 sertifisering gir deg nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg. Norsk Fagutdanning er Norges største og eneste landsdekkende leverandør av ADK1 kurs.

Vi har ennå noen ledige plasser på våre kurs som starter på Skedsmo (24.08.18), Haugesund (02.10.18) og Sogndal (15.10.18). Benytter du deg av vår pågående høstkampanje får du rabatt på kurset. Meld deg på nå!

Klikk her for påmelding og en fullstendig kursoversikt.

Fagbrev Byggdrifterfaget

05 januar 2024

Vi ønsker velkommen til kurs 29.02.2024! Fagbrev Byggdrifterfaget, samlingsbasert i Tromsø.

Lansering | Digitale kurs

01 november 2023

Digitale kurs | Fremtiden for læring er her! Å investere i din egen læring og utvikling har aldri vært enklere. Vi mener at læring skal være tilgjengelig for alle, og våre digitale kurs er et skritt i denne retningen. Norsk Fagutdanning har tatt et viktig skritt inn i denne digitale læringsverdenen, og vi er stolte av å annonsere vår siste satsing - et utvalg av digitale kurs for de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.

Nyhet! Nettkurs diisocyanater

13 september 2023

Norsk Fagutdanning lanserer videokurs! Alle som bruker diisocyanater og diisocyanatholdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres.

Scroll til toppen