MENY
MENY
Gå til innhold

Tenk miljø og bytt til digitale magasiner!

eMagasin
Hvorfor betale for en tjeneste hvor du må gjøre alt arbeidet selv, når du heller kan sende inn din ferdige trykksak til oss? - Vi gjør jobben for deg!
Hva er digitale magasiner?
Digitale magasiner fungerer som et papirmagasin hvor du blar fra side til side, i et layout som ligner på et magasin i papirformat.

Hvor kan man lese et eMagasin?

Vi produserer digitale magasiner i HTML5-format som er moderne og brukervennlig og som kan leses på tvers av plattformer som; Windows, Mac, iOS (iPhone og iPad), Android og Windows mobile (W10).

Hvilke funksjoner har et eMagasin?

Noen av de viktige funksjonene er: Innholdsfortegnelse, linker til egen nettside som f.eks. nettbutikk, linker generelt, bygge inn videoer fra YouTube eller Vimeo, pop-up bilder, unik url for alle sider, søke etter innhold i produksjonen, utskrift, mulighet for å laste ned hele publikasjonen som en PDF-fil, legge ved filer for nedlasting, dele til andre gjennom sosiale media m.m.

Sikkerhet med passord

Har du behov for å beskytte din produksjon med passord, så kan dette legges inn i produksjon slik at den enten er offentlig eller privat. Både online og offline versjon kan passordbeskyttes. Produksjonen kan også låses til lesing fra bestemte domener.

Kontroller hvordan folk deler innholdet ditt

Våre produksjoner kan også beskyttes slik at du har kontroll på deling, utskrift og nedlasting av digitale dokumenter.

Hva må jeg gjøre for å få laget et eMagasin?

Det du må ha er et ferdig dokument i PDF-format som du sender til oss. Når produksjonen er ferdig får du tilbake en link som du kan legge ut på din egen nettside eller som du sender til dine kunder.

Bestilling eller mer informasjon

Du kan bestille produksjoner under på denne siden eller du kan ta kontakt med Bjørn Andreassen for mer informasjon.
Tilbake til innholdet